Følg Husbanken

Tre nye regiondirektører til Husbanken

Pressemelding   •   des 18, 2018 10:28 CET

Administrerende direktør Osmund Kaldheim har tilsatt tre nye regiondirektører i Husbanken.

Husbanken har tilsatt nye regiondirektører for Husbanken øst, Husbanken sør og Husbanken nord, Bodø.

- Vi har fått tre svært erfarne og spennende nye regiondirektører på laget, og jeg ser fram til et fruktbart samarbeid med dem, sier administrerende direktør Osmund Kaldheim.

Husbanken øst – Eva Milde

Eva Milde har lang erfaring fra kommunal sektor, og kommer fra stillingen som helse- og sosialdirektør i Drammen kommune. Milde begynner i stillingen 1.3.2019. Husbanken østs geografiske ansvarsområde omfatter fylkene Oppland, Hedmark, Østfold, Akershus og Oslo.

Husbanken sør - Øystein Djupedal

Øystein Djupedal er tidligere statsråd, stortingsrepresentant og fylkesmann, og kommer fra en stilling som seniorrådgiver ved Universitetet i Agder. Djupedal begynner i stillingen 11.3.2019. Husbanken sørs ansvarsområde omfatter fylkene Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder.

Husbanken nord, Bodø - Therese Blomsø

Therese Blomsø kommer fra en stilling som avdelingsdirektør i Skatteetaten, der hun er leder for Skatteopplysningen i nord og Midt-Norge. Blomsø begynner i stillingen 18.3.2019. Husbanken nord, Bodøs geografiske ansvarsområde omfatter Nordland fylke, kommunene i Sør- og Midt-Troms, samt Svalbard.

Husbanken iverksetter regjeringens boligsosiale politikk. Gjennom virkemidler som bostøtte, lån, tilskudd, kompetanseoverføring og kunnskapsutvikling støtter vi kommunene faglig og økonomisk i deres arbeid med å hjelpe vanskeligstilte på boligmarkedet. Andre sentrale samarbeidspartnere er velferdsaktører, byggenæringen og kunnskapsmiljøer. 

Vi har ca. 310 ansatte fordelt på kontorer i Drammen (hovedkontor), Oslo, Arendal, Bergen, Trondheim, Bodø og Hammerfest.

Husbanken er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.