Følg Husbanken

Osmund Kaldheim ny administrerende direktør i Husbanken

Pressemelding   •   jan 13, 2017 12:26 CET

Osmund Kaldheim blir ny direktør i Husbanken Foto: Drammen kommune.

Osmund Kaldheim (52 år) er i dag tilsatt av Kongen i statsråd som ny administrerende direktør i Husbanken. Han er tilsatt i et åremål på 6 år.

– Kaldheim har lang og bred lederfaring både fra statlig, kommunal og privat sektor. Jeg har store forventninger til han som direktør for Husbanken, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner i en pressemelding.

De siste 6 årene har Kaldheim vært rådmann i Drammen. Fra 2005 til 2010 var han direktør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI). Han har også politisk erfaring bl.a. som statssekretær i Sosialdepartementet fra 2001 – 2003, og i Arbeids- og administrasjonsdepartementet fra 2003-2004. Han var ordfører i Fet fra 1995 – 1999.

Kaldheim tar over etter Bård Øistensen som har vært direktør for Husbanken i 6 år.

Husbanken er statens sentrale organ for gjennomføring av regjeringens boligpolitikk. Vi forvalter økonomiske virkemidler som bostøtte, tilskudd og lån. Vi bidrar med kunnskapsutvikling, forskning, rådgivning og kompetanseoverføring til kommuner, frivillig sektor, byggesektoren og andre samarbeidspartnere.

Husbanken har 330 ansatte og har kontorer i Arendal, Bergen, Bodø, Drammen, Hammerfest, Oslo og Trondheim.

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.