Følg Husbanken

Husbanken har ansatt fem nye direktører

Pressemelding   •   jun 27, 2018 11:11 CEST

Administrerende direktør i Husbanken, Osmund Kaldheim.

Bakgrunnen for nyansettelsene er en omorganisering av Husbanken. – Vi har bygget en enklere organisasjon. Sterke, nasjonale fagkontor skal gi støtte til regionkontorene i deres arbeid med kommunene, sier administrerende direktør Osmund Kaldheim.

Disse er ansatt:

Vibeke Røise Warholm (36), direktør for Styring og utvikling

Warholm kommer fra stillingen som seksjonsleder i Politidirektoratet. Hun har solid erfaring innen prosjektledelse, økonomi- og virksomhetsstyring og internkontroll. Hun får ansvaret for overordnet styring av Husbanken, kontakt med departementene, rapportering og strategisk HR-arbeid.

Else Merete Guntveit (54), direktør for Kommunikasjon

Guntveit kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør ved byrådslederens kontor i Oslo kommune. Hun har bred erfaring som journalist og kommunikasjonsdirektør. Hun får hovedansvaret for helheten i Husbankens kommunikasjon.

Per Olaf Skogshagen (53), direktør for Kommune og marked

Skogshagen har vært ansatt som seniorrådgiver i Husbanken siden 2016. Han har lang erfaring som prosjektleder og rådgiver i Larvik kommune. Han får hovedansvaret for å styre og utvikle helheten i Husbankens tjenester til kommunene, markedsaktørene og samarbeidspartnere.

Anders Jørgensen (47), direktør for Digitalisering

Jørgensen kommer fra stillingen som fungerende direktør for Digitalisering. Han har vært sentral i moderniseringen av Husbankens digitale tjenester siden 2010. Jørgensen har lang erfaring innen prosjekt- og personalledelse. Han får ansvaret for både utvikling og drift av Husbankens IT-systemer og digitale tjenester.

Merete Berg (53), regiondirektør for Husbanken nord, Hammerfest

Berg har vært ansatt i Husbanken siden 2009 og kommer fra stillingen som avdelingsdirektør for lån og tilskudd ved kontoret i Hammerfest. Berg har lang erfaring fra Husbankens samarbeid med kommunene og får ansvar for kommunene i Finnmark og Nord-Troms, inkludert Tromsø og Balsfjord.

Ny utlysing av direktørstilling i Bodø

Stillingen som regiondirektør for Husbanken nord, Bodø lyses ut på nytt for å få flere kvalifiserte søkere. Andree Grundstad Meby forsetter å fungere i stillingen, slik han har gjort til nå, i tillegg til å være direktør for Økonomi og fellestjenester. 

Husbanken er statens sentrale organ for gjennomføring av regjeringens boligpolitikk. Vi forvalter økonomiske virkemidler som bostøtte, tilskudd og lån. Vi bidrar med kunnskapsutvikling, forskning, rådgivning og kompetanseoverføring til kommuner, frivillig sektor, byggesektoren og andre samarbeidspartnere.

Husbanken har 330 ansatte og har kontorer i Arendal, Bergen, Bodø, Drammen, Hammerfest, Oslo og Trondheim.

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.