Følg Husbanken

Sølv til Husbankens årsrapport

Nyhet   •   okt 26, 2018 10:29 CEST

Utsnitt av forsiden på Husbankens årsrapport for 2017.

Farmandprisen er en årlig konkurranse for årsrapporter som første gang ble arrangert i 1955. En jury evaluerer hvor godt ulike virksomheters årsrapporter kommuniserer virksomhetens samfunnsoppdrag, resultater, rammebetingelser og visjoner.

- De beste i klassen for offentlige virksomheter hadde en god rapporteringsstruktur, og de aller beste lyktes også med å kommunisere samfunnsoppdraget på en tydelig og god måte, konkluderte juryen.

Norfund vant gull i klassen for offentlige virksomheter foran Husbanken, mens Norges bank fikk bronse. Øvrige nominerte i klassen var Norges musikkhøgskole og Ruter.

Pilotprosjekt med Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi) og eksterne samarbeidspartnere

I samarbeid med Difi brukte Husbanken dokumenthåndteringsverktøyet Xait i produksjonsprosessen, for å teste ut hvordan verktøyet fungerer for årsrapporter i offentlige virksomheter. Dinamo kommunikasjon bisto i arbeidet med årsrapporten, blant annet med å utvikle et visuelt uttrykk som skiller seg fra tidligere år.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.