Følg Husbanken

Husbanken søker administrerende direktør

Nyhet   •   okt 25, 2016 10:53 CEST

Vi søker en strategisk, utviklingsorientert og synlig leder med god samfunnsforståelse og interesse for Husbankens rolle.

Husbanken skal bidra til høy kvalitet og effektiv ressursbruk på det boligpolitiske området. For å møte utfordringene fremover må vi ha økt fokus på kunnskapsbasert og målrettet virkemiddelbruk og på effektiv forvaltning.

Husbanken er i gang med en rekke spennende omstillinger som, blant annet, dreier seg om digitalisering og samordning av statlig innsats på det boligsosiale området. Det er stor bredde i oppgavene, noe som stiller store krav til organisering, styring og ledelse.

Søkere må ha høyere utdanning, bred ledererfaring og kjennskap til både statlig og kommunal sektor. Vi ser etter en engasjert leder med analytisk og strategisk kompetanse, god styringskraft og gjennomføringsevne.

Du er trygg i lederrollen og har god evne til samhandling og kommunikasjon internt og eksternt. Forståelse for politiske beslutningsprosesser er en forutsetning.

Administrerende direktør tilsettes på åremål for seks år. Åremålet kan forlenges i en ny seksårsperiode etter offentlig kunngjøring og konkurranse.

Arbeidsstedet er Drammen.

Søknadsfristen er 11. november 2016.

Det er Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) som lyser ut stillingen.

Les hele utlysningsteksten og søk stillingen her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.