Følg Husbanken

Husbanken lanserer ny statistikkbank

Nyhet   •   jan 25, 2019 13:18 CET

Husbanken har lansert en ny og brukervennlig statistikkbank. Foto: Husbanken/Ricardofoto.

25. januar 2019 lanserte Husbanken en helt ny og selvbetjent statistikkbank. Vi har gjort det enkelt for alle som ønsker det å hente ut statistikk om våre ordninger.

Med den nye statistikkbanken sørger Husbanken for at data om virkemidlene våre er lett tilgjengelig for alle som ønsker innblikk i dem. - Statistikkbanken er en selvbetjeningsløsning som er enkel å bruke. Både brukerne og Husbanken sparer tid, sier kunnskapsdirektør Bjørn Johan Pedersen.

I statistikkbanken finner du statistikk for bostøtte, startlån, grunnlån, tilskudd til utleieboliger og investeringstilskudd til omsorgsboliger og sykehjem. – 95 prosent av alle henvendelser Husbanken får om statistikk dreier seg om disse ordningene. Nå er det enkelt å hente ut data uten å be Husbanken om hjelp, sier Pedersen.

Statistikk for flere virkemidler vil bli lagt til forløpende utover første halvdel av 2019.

I statistikkbanken finnes en rekke muligheter for å filtrere på periode, formål og geografi. Brukeren kan ta ut tall på kommunenivå og sammenligne kommuner og fylker.

Her finner du statistikkbanken

Du finner tips til hvordan du bruker statistikkbanken på hjelpesiden. Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på statistikkgruppa@husbanken.no.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.